ОЦІНКА ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДП-РИЄМСТВ: ОГЛЯД ВІТЧИЗНЯНИХ МЕТОДИК - Самігулліна, Ю. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано вітчизняні методики оцінювання інвестиційної привабливості підприємств, виявлено їх переваги та недоліки.