ВИЯВЛЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВПЛИВУ НА ПИТОМИЙ ОБ’ЄМ ВИДОБУВАННЯ ЗВАЛИЩНОГО ГАЗУ - Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виявлено параметри, які впливають на питомий об’єм видобування звалищного газу в різних країнах. Розроблено математичну модель прогнозування питомого об’єму видобування звалищного газу.