ФОРМУВАННЯ ВЕЛИЧИНИ ЗРІВНОВАЖУВАЛЬНОГО ПЕРЕПАДУ ТИСКУ В ГІДРОПРИВОДІ, ЧУТЛИВОМУ ДО ЗМІНИ НАВАНТАЖЕННЯ, НА БАЗІ МУЛЬТИРЕЖИМНОГО ГІДРОРОЗПОДІЛЬНИКА - Петров, О. В.; Козлов, Л. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено гідропривод, чутливий до зміни навантаження, на базі мультирежимного гідророзподільника. Гідропривод працює з мінімальними втратами потужності у різних режимах роботи. Зменшення втрат потужності забезпечується підтримкою постійної величини зрівноважувального перепаду тиску, що формується за допомогою переливного клапана на робочому вікні розподільного золотника мультирежимного гідророзподільника.