ВПЛИВ НЕСИМЕТРІЇ РЕЖИМУ НА РОБОТУ ОСВІТЛЮВАЛЬНИХ УСТАНОВОК ЗОВНІШНЬОГО ОСВІТЛЕННЯ ТА ШЛЯХИ ЗМЕНШЕННЯ ВТРАТ АКТИВНОЇ ПОТУЖНОСТІ ВІД ПРОТІКАННЯ СТРУМІВ НЕСИМЕТРІЇ - Мокін, Б. І.; Барчук, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано вплив несиметрії напруги на роботу освітлювальних установок. Визначено фактори, які впливають на величину несиметрії в мережі зовнішнього освітлення. Викладені рекомендації щодо оптимального керування роботою освітлювальних установок для мінімізації втрат від несиметрії режиму.