ПРИСТРІЙ ДЛЯ ДІАГНОСТУВАННЯ АВТОМАТИЧНИХ АНАЛОГОВИХ КЕРУВАЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ ЕЛЕКТРОПРИВОДА - Бабій, С. М.; Петрусь, В. В.; Паянок, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано структуру мікропроцесорного пристрою діагностування автоматичних аналогових керувальних пристроїв електропривода та алгоритм його роботи. Алгоритм реалізує прискорений пошук вимірювального каналу, в колі якого присутній екстремальний рівень сигналу, а також враховує параметр збоїв у кожному вимірювальному каналі, що дозволяє підвищити якість діагностування.