СТРАТЕГІЯ ВИБОРУ ОПТИМАЛЬНОГО РІШЕННЯ В ПРОЕКТУВАННІ ПОВІТРЯНИХ ЛІНІЙ ЕЛЕКТРОПЕРЕДАЧІ - Черемісін, М. М.; Романченко, В. І.; Черкащина, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показано стратегію вибору оптимального рішення під час проектування повітряних ліній в умовах неповноти вхідної інформації та багатокритеріальності, основану на критеріальному методі і методі Т. Сааті.