ЗАСТОСУВАННЯ ПРИНЦИПІВ СІТЬОВОГО МАРКЕТИНГУ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ДИФУЗІЇ НАУКОВИХ ЗНАНЬ - Штовба, С. Д.; Штовба, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано новий наукометричний показник, що оцінює дифузію знань. Він має дві складові, які визначаються за кількістю прямих та прихованих цитувань Запропонований підхід успадковує механізми оцінювання діяльності персоналу в сітьовому маркетингу. Аналогом прямого цитування виступають персональні продажі працівника, а непрямого цитування — продажі його команди.