АНАЛІЗ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ МЕТОДОМ НОРМОВАНОГО РОЗМАХУ ХЕРСТА - Янковий, О. Г.; Гончаренко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто метод нормованого розмаху Херста і його застосування для прогнозування розвитку підприємства. Показано, що цей метод дозволяє визначити властивості тенденції розвитку підприємств і розрізняти стохастичну й хаотичну природу коливань значень економічних показників, у тому числі й показників ризику.