ОСНОВНІ ЗАКОНОМІРНОСТІ РУХУ РІДИН В КАПІЛЯРНИХ МАТЕРІАЛАХ - Радовенчик, Я. В.; Гомеля, М. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено аналіз результатів експериментальних досліджень та теоретичних розрахунків основних параметрів процесу очищення рідини матеріалами з капілярними властивостями. Наведено основі залежності між різними параметрами цього процесу, вплив на них окремих факторів, визначено взаємозв’язок між окремими параметрами.