АНАЛІЗ ШЛЯХІВ ВИКОРИСТАННЯ СВІТОВОГО ДОСВІДУ ПОВОДЖЕННЯ ІЗ ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ В УКРАЇНІ - Іщенко, В. А.; Турчик, П. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуті існуючі способи поводження із твердими побутовими відходами, які використовуються у розвинутих країнах, з погляду на можливості і особливості їх використання в Україні. Запропоновані шляхи вдосконалення системи поводження із твердими побутовими відходами в нашій країні