МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ДІЕЛЕКТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВОЛОГОГО ЗЕРНА - Куцевол, О. М.; Куцевол, М. О.; Петрук, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод визначення діелектричних параметрів зерна: тангенса кута діелектричних втрат, модуля відносної діелектричної проникності, дійсної та уявної складових комплексної відносної діелектричної проникності, які є функціями вологості і дозволяють покращити метрологічні характеристики багатопараметричних вологомірів.