ВИКОРИСТАННЯ НОВІТНІХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ УСНОГО ІНОЗЕМНОГО МОВЛЕННЯ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Абрамович, Г. В.; Оксимчук, К. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто об’єктивні педагогічні умови використання комп’ютерних навчальних програм, що сприятимуть опануванню студентами комунікативних навичок у спілкуванні іноземною мовою та для контролю навчальних досягнень студентів ВНЗ.