АБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК ВІБРОЧУТЛИВОСТІ КВАРЦОВИХ РЕЗОНАТОРІВ - Підченко, С. К.; Таранчук, А. А.; Стецюк, В. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості побудови лабораторного стенду для дослідження характеристик віброчутливості кварцових резонаторів на основі потужної аудіоколивальної системи. Запропоновано методику визначення коефіцієнтів віброчутливості, яка базується на використанні кварцового резонатора як опорного контуру дискримінатора частотних розладнань.