АНАЛІЗ СТАНУ ПРОБЛЕМИ РОЗРОБКИ ЕФЕКТИВНИХ СИСТЕМ ПОШУКУ КЛЮЧОВИХ СЛІВ - Биков, М. М.; Ковтун, В. В.; Савінова, Н. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз програмних засобів і технологій, які застосовуються для створення систем розпізнавання мови. Основний акцент зроблено на програмних засобах, які використовуються для створення систем пошуку ключових слів. Проведено аналіз недоліків існуючих програмних засобів і технологій та виявлено шляхи підвищення якості систем пошуку ключових слів.