ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРВАЛЬНОГО АНАЛІЗУ ПІД ЧАС ВИБОРУ ОПТИМАЛЬНИХ ВАРІАНТІВ - Попов, В. А.; Ярмолюк, О. С.; Банузаде Сахрагард, С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто підхід, пов’язаний з урахуванням невизначеності інформації під час розрахунку техніко-економічних показників альтернатив з метою вибору оптимального варіанта рішення. В якості адекватного математичного апарату використовується узагальнена інтервальна арифметика Хансена.