АНАЛІЗ ВИНИКНЕННЯ ВИСОКОЧАСТОТНИХ СКЛАДОВИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ ПОЛІВ НА ЛІНІЯХ НАДВИСОКОЇ НАПРУГИ - Ганус, О. І.; Волохін, В. В.; Костян, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто джерела виникнення високочастотних складових електричних полів на лініях надвисокої напруги. Наведено стислі відомості про найчастіші причини виникнення високочастотних електричних коливань. Описані способи зменшення електромагнітних полів.