ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВСТАВОК ПОСТІЙНОГО СТРУМУ НА СТРУКТУРНІ ВЛАСТИВОСТІ ЕЛЕКТРИЧНИХ СИСТЕМ - Сулейманов, В. М.; Баженов, В. А.; Кацадзе, Т. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено структурні властивості електроенергетичних систем, які містять вставки постійного струму. Запропоновано математичні моделі і методи аналізу структурної зв’язності електроенергетичної системи, яка містить вставку постійного струму. Показано, що наявність вставки постійного струму істотно підвищує структурну зв’язність системи.