ФОРМА АВТОМАТИЗОВАНОГО ВВЕДЕННЯ ДАНИХ - Войнаровський, А. Ж.; Клименко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показано форму автоматизованого введення даних про електричні мережі для структурованого їх запису та використання в подальших розрахунках, розроблену в середовищі Microsoft Excel. Запропонована форма дозволяє значно зменшити час введення даних та уникнути помилок в процесі введення.