ПІДВИЩЕННЯ ІНФОРМАТИВНОСТІ ПАРАМЕТРІВ ВЕЙВЛЕТ-ПЕРЕТВОРЕНИХ ГРАФІКІВ ЕЛЕКТРИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ - Волошко, А. В.; Лутчін, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Реалізовано можливість визначення форми графіків електричних навантажень, знаходження кількості та приблизної величини піків шляхом нормалізації вейвлет-перетворених початкових значень.