ОПТИМІЗАЦІЯ РОБОТИ БАГАТОГЕНЕРАТОРНОЇ СУДНОВОЇ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНОЇ СИСТЕМИ - Савенко, О. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто роботу багатогенераторної суднової електростанції з точки зору існування в ній обмінних коливань потужності. Для дослідження використано розроблену математичну модель і проведено експеримент в реальних умовах експлуатації.