КОМПЕНСАЦІЯ РЕАКТИВНОЇ ПОТУЖНОСТІ РЕГУЛЬОВАНИХ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ БУРОВИХ УСТАНОВОК - Гадай, А. В.; Ждань, Р. В.; Гадай, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримано залежність, за якою доцільно керувати потужністю пристроїв індивідуальної компенсації реактивної потужності регульованих у неусталених режимах роботи електробурів та помпових агрегатів електроприводів бурових установок.