АСПЕКТИ ФУНКЦІОНУВАННЯ БАЛАНСУЮЧОГО РИНКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ В УКРАЇНІ - Блінов, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначені основні області процесів інформаційного обміну та функції балансуючого ринку електроенергії з урахуванням вимог міжнародних нормативних документів, понять гармонізованої рольової моделі європейського ринку електроенергії та правил функціонування балансуючого ринку електроенергії України.