АНАЛІЗ ЗАМИКАНЬ НА ЗЕМЛЮ В МЕРЕЖАХ 6 КВ ДЛЯ ВИБОРУ ОПТИМАЛЬНОГО СПОСОБУ ЗАЗЕМЛЕННЯ НЕЙТРАЛІ - Романовський, В. І.; Лебедка, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто розподільні мережі 6–35 кВ. Проаналізовано причини виникнення перенапруг та їх вплив на надійність експлуатації мережі. Запропоновано оптимізувати режим заземлення нейтралі мережі, вибираючи спосіб заземлення нейтралі та параметри заземлювальних пристроїв.