МІКРОКОНТРОЛЕРНЕ КЕРУВАННЯ БЕЗКОНТАКТНИМ ДВИГУНОМ ПОСТІЙНОГО СТРУМУ ЯК МЕТОД РЕАЛІЗАЦІЇ ОПТИМАЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ - Мороз, В. І.; Снітков, І. Ф.; Харчишин, Б. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості використання мікроконтролерного керування силовими драйверами статорних обмоток трифазного синхронного двигуна з постійними магнітами для реалізації оптимального використання конструкційних матеріалів.