ОЦІНКА ПОТУЖНОСТІ, ЯКА МОЖЕ БУТИ ОТРИМАНА З ВІТРОВОГО ПОТОКУ, СТВОРЮВАНОГО РУХОМ ЗАЛІЗНИЧНОГО ПОТЯГУ - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б.; Базалицький, В. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено оцінку потужності, яка може бути отримана з вітрового потоку, створюваного рухом залізничного потягу.