ЕЛЕКТРОМАШИННО-ВЕНТИЛЬНІ ПЕРЕТВОРЮВАЧІ БЕЗКОНТАКТНИХ СИНХРОННИХ ТА АСИНХРОНІЗОВАНИХ КОМПЕНСАТОРІВ - Галіновський, О. М.; Дубчак, Є. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено принципову електричну схему реверсивної системи збудження безконтактного синхронного та асинхронізованого компенсатора, досліджено роботу асинхронізованого компенсатора у разі зміни ковзання.