МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ПРОЦЕСУ РЕГУЛЮВАННЯ СИМЕТРУВАЛЬНОГО ТРАНСФОРМАТОРА ЗА НЕСИМЕТРИЧНОГО НАВАНТАЖЕННЯ - Бабенко, О. В.; Мусійчук, С. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель процесу регулювання симетрувального трансформатора із схемою з’єднання обмоток «трикутник-зигзаг», що передбачає можливість отримання інформативних параметрів на стороні низької напруги трансформатора і враховує вплив несиметричного навантаження.