НЕСКАЛЯРНА КВАДРАТИЧНА ЦІЛЬОВА ФУНКЦІЯ ТА АЛГОРИТМ ЇЇ МІНІМІЗАЦІЇ В ЗАДАЧІ КЕРУВАННЯ НЕСИМЕТРІЄЮ РЕЖИМУ ЧОТИРИПРОВІДНОЇ ЕЛЕКТРИЧНОЇ МЕРЕЖІ - Мокін, Б. І.; Барчук, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано нескалярну квадратичну цільову функцію в задачі керування несиметрією режиму чотирипровідної електричної мережі. Побудовано алгоритм її мінімізації з використанням запропонованого критерію керування несиметрією режиму.