Оптимізація електропривода трамвая в режимах сталого недовантаження та перевантаження - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано алгоритм, за допомогою якого можна визначити невідомі параметри математичних моделей для струму якоря та кутової швидкості обертання вала ротора електричних двигунів електропривода трамвая при роботі електропривода трамвая в режимах недовантаження та перевантаження