АНАЛІЗ НЕКОНДИЦІЙНИХ ФОСФОРОРГАНІЧНИХ ПЕСТИЦИДНИХ ПРЕПАРАТІВ ЯК ОБ’ЄКТІВ РЕАГЕНТНОЇ ПЕРЕРОБКИ - Ранський, А. П.; Петрук, Р. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено аналіз найпоширеніших фосфоровмісних пестицидних препаратів, їх токсикологічних і фізико-хімічних характеристик та можливих шляхів їх реагентної переробки.