ЗНАХОДЖЕННЯ РОЗВ’ЯЗКУ ЗВИЧАЙНИХ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ РІВНЯНЬ ДРУГОГО ПОРЯДКУ ЗА ГІБРИДНИМ МЕТОДОМ - Мехтієва, Г. Ю.; Іманова, М. Н.; Ібрагімов, В. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто побудову методів розв’язання звичайних диференціальних рівнянь другого порядку, а саме гібридних методів. З цією метою побудовано конкретні методи зі ступенем , а також запропоновано алгоритм для їх реалізації.