ПЕДАГОГІЧНА Й РИТОРИЧНА МАЙСТЕРНІСТЬ У ТВОРЧІЙ СПАДЩИНІ БОЛЕСЛАВА БУЯЛЬСЬКОГО - Залюбівська, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Досліджуються погляди українського вченого, літературознавця, педагога Б. Буяльського на сутність і зміст педагогічної та риторичної майстерності викладача, розглядається ідеал пе-дагога-майстра.