ДО ПИТАННЯ КОМУНІКАТИВНОГО ПІДХОДУ В ОСВІТІ - Прищак, М. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Зроблено спробу означення комунікативного підходу як важливого методологічного принципу освіти. Увага акцентується на аналізі комунікації як онтологічної, телеологічної та аксіологічної основи розвитку особистості. Визначено характеристики комунікативного підходу.