ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ АНАЛІЗАТОРА ВОЛОГОСТІ ПРИРОДНОГО ГАЗУ - Білинський, Й. Й.; Книш, Б. П.; Городецька, О. С.; Онушко, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано двоканальний аналізатор вологості природного газу, наведено функцію пере-творення, розроблено експериментальну установку аналізатора та методику проведення дос-ліджень. Проведено експериментальні дослідження, отримано основні статичні характеристики результатів вимірювання, закони розподілу контрольованої величини та відносної похибки вимірювання.