СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ПРОЦЕСОРИ ДЛЯ РОЗПОДІЛУ СЕКРЕТНИХ КЛЮЧІВ НА ОСНОВІ РЕКУРЕНТНИХ ПОСЛІДОВНОСТЕЙ - Яремчук, Ю. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Викладено принципи побудови спеціалізованих процесорів для розподілу секретних ключів від-критим каналом зв’язку на основі рекурентних послідовностей. Проведено оцінювання часу роботи розроблених процесорів. Порівняння швидкості роботи розроблених процесорів з відомими аналогами показало, що за певних умов вони можуть забезпечувати значно меншу складність обчислень для кожного користувача.