УДОСКОНАЛЕНА МОДЕЛЬ СИСТЕМИ ПУСКУ ДВИГУНА ВЕЛИКОЇ ПОТУЖНОСТІ - Мошноріз, М. М.; Бабій, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Удосконалено математичну модель системи пуску двигуна великої потужності, що дозволяє зменшити простої обладнання при пусках з холодного та гарячого станів.