ДОСЛІДЖЕННЯ СУДНОВОЇ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНОЇ СИСТЕМИ ПОРОМА «ЄЙСЬК» - Савенко, О. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто проблему виникнення обмінних коливань потужності під час паралельної роботи синхронних генераторів у складі суднової електростанції порома «Єйськ». За допомогою методів математичного моделювання виявлено їх причину і запропоновано метод усунення. Результати підтверджено експериментальними дослідженнями.