КЕРУВАННЯ КОМПЕНСАЦІЙНО-СИМЕТРУВАЛЬНИМИ ПРИСТРОЯМИ ЗА БАГАТОКРАТНОЇ НЕСИМЕТРІЇ НАВАНТАЖЕНЬ І НЕСИМЕТРІЇ НАПРУГИ ДЖЕРЕЛА ЖИВЛЕННЯ - Бурбело, М. Й.; Войтюк, Ю. П.; Кошкалда, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Обґрунтовано інформативні параметри та алгоритм керування симетрувальними пристроями за багатократної несиметрії навантажень та несиметрії напруги джерела живлення у разі змінного характеру несиметричного навантаження.