ОЦІНКА ПРОФЕСІЙНОГО РИЗИКУ ПОГІРШЕННЯ СТАНУ ЗДОРОВ’Я ПЕРСОНАЛУ, ЩО ОБСЛУГОВУЄ ЕЛЕКТРОУСТАНОВКИ НАДВИСОКОЇ НАПРУГИ - Бондаренко, Є. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано метод та критерії оцінки колективного та індивідуального ризику погіршення стану здоров’я персоналу, що обслуговує електроустановки надвисокої напруги, від дії електри-чного поля промислової частоти для удосконалення механізмів оцінки умов праці на робочих місцях і зменшення професійних ризиків працівників, які працюють на цих місцях. Визначення умов праці базується на введенні показника професійного ризику ураження електричною енергією.