МОДЕЛЮВАННЯ ІНДИКАТОРІВ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ ЗАСОБАМИ РАДІАЛЬНИХ ШТУЧНИХ НЕЙРОННИХ МЕРЕЖ, ІДЕНТИФІКОВАНИХ МЕТОДАМИ АНАЛІЗУ ІНТЕРВАЛЬНИХ ДАНИХ - Савка, Н. Я. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проведено ідентифікацію штучних нейронних мереж радіального типу методом аналізу інтер-вальних даних. Розглянуто задачу моделювання індикаторів економічної безпеки держави із застосуванням штучних нейронних мереж із радіально-базисними функціями на основі методів аналізу інтервальних даних.