МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ НЕЧІТКОГО УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ НАДХОДЖЕННЯ ДО УНІВЕРСИТЕТУ КОШТІВ ВІД ВІТЧИЗНЯНИХ СТУДЕНТІВ, ЩО НАВЧАЮТЬСЯ ЗА КОНТРАКТОМ - Мокіна, Ю. В.; Гончарук, Н. С.; Мокін, Б. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Згідно з визначеними раніше структурами моделей процесу надходження до університету коштів за надання платних освітніх послуг вітчизняним студентам, що навчаються за контра-ктом, синтезовано математичні моделі нечіткого управління цим процесом.