ВПЛИВ РОЗТАШУВАННЯ ОПОРНИХ ФЕРМ НА РОБОТУ МЕТАЛЕВИХ ЦИЛІНДРИЧНИХ СІТЧАСТИХ ПОКРИТТІВ - Сіянов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Використовуючи прикладні програмні засоби, виконано моделювання та скінченно-елементний розрахунок металевих циліндричних сітчастих покриттів з горизонтальними і вертикальними фермами. Проаналізовано стан роботи запропонованих систем у разі дії небезпечних несиметричних навантажень. Виявлено тенденції розподілу розрахункових параметрів і вста-новлено раціональну схему покриття.