СПЕЦІАЛІЗОВАНА СИСТЕМА ЗБИРАННЯ ТА ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ ДЛЯ МЕТЕОРОЛОГІЧНОГО МОНІТОРИНГУ - Юрчук, Л. Ю.; Родінін, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Сформульовано вимоги та запропоновано структуру спеціалізованого програмного забезпе-чення для збирання, обробки, відображення та реєстрації даних моніторингу локальних метеоро-логічних систем.