СТРУКТУРНО-ФУНКЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ АВТОМАТИЗАЦІЇ ЛЕТЮЧОЇ ПИЛИ НА БАЗІ ОБ’ЄКТНО-ОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ - Панич, А. О.; Черв’яков, В. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Необхідність ресурсозбереження на всіх етапах життєвого циклу технологічних систем по-требує застосування об’єктно-орієнтованого підходу до розробки систем керування технологічних машин широкого застосування. Розглядаються процедури і результати створення структур¬но-алгоритмічного базису об’єктно-орієнтованої системи керування летючої пили як класу технічних об’єктів, що широко застосовуються у різних галузях промисловості для мірного порізу дов-гомірних матеріалів.