МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ОЦІНЮВАННЯ ТА ВИРАЖЕННЯ ДИНАМІЧНОЇ ЧУТЛИВОСТІ ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ - Васілевський, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано математичну модель оцінювання та вираження чутливості в динамічному режимі роботи засобів вимірювальної техніки, яка дозволяє будувати характеристики її змі-ни і аналізувати динамічну чутливість в процесі вимірювання періодичних функцій часу на основі розробленого математичного апарату.