ПOБУДОВА АЛГОРИТМУ РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧІ ДІРІХЛЕ ДЛЯ РІВНЯННЯ ПУАССОНА В СФЕРИЧНИХ ОБЛАСТЯХ - Дудикевич, А. Т.; Кардаш, А. І.; Левицька, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Гранична задача Діріхле для рівняння Пуассона у випадку сферичної системи координат розв’я-зується методом скінченних різниць. Побудовано різницеву схему та алгоритм її реалізації.