ЧИСЕЛЬНЕ РОЗВ’ЯЗАННЯ НЕЛОКАЛЬНОЇ ЗАДАЧІ ДЛЯ РІВНЯННЯ ЕЛІПТИЧНОГО ТИПУ - Алієв, А. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто нелокальну задачу для рівняння еліптичного типу в прямокутній області. Побудо-вано прямокутну сітку і відповідну різницеву задачу. Оцінено похибку наближеного розв’язання не-локальної задачі.