ПРОГНОЗУВАННЯ ПОТРАПЛЯННЯ ПРОЦЕСІВ У СТАН ВЗАЄМОБЛОКУВАННЯ - Савенко, О. С.; Мостовий, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано життєвий цикл процесу, в комп’ютерній системі виділено граничний стан, що пе-редує стану взаємоблокування. Розроблено алгоритм прогнозування потрапляння процесів у стан взаємоблокування.