ТЕХНОЛОГІЯ АВТОМАТИЗОВАНОЇ ПОБУДОВИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ У БАГАТОЗВ’ЯЗНИХ ПРОСТОРОВО-РОЗПОДІЛЕНИХ СИСТЕМАХ - Мокін, В. Б.; Гавенко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано нову інформаційну технологію автоматизованої побудови інформаційної моделі для моделювання процесів у БПРС, що дозволяє здійснювати їх моделювання з урахуванням різних математичних співвідношень і залежностей між атрибутивними та просторовими параметрами системи та з урахуванням різних комбінацій цих параметрів і шарів ГІС.