БАГАТОКОМПОНЕНТНИЙ САМОЗАКИПАЮЧИЙ ПОТІК В ЕЛЕМЕНТАХ ВИПАРНИКА МИТТЄВОГО СКИПАННЯ - Ткаченко, С. Й.; Степанова, Н. Д.; Бочкова, О. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано особливості багатокомпонентного самозакипаючого потоку водного розчину глі-церину в елементах випарника миттєвого скипання. Досліджено гідродинамічні характеристики та процеси. Висвітлено результати числового моделювання багатокомпонентного потоку і зіставлено їх із однокомпонентним потоком.